Hammertime

Jeroom

Wie na kennisname van dit verzameld werk zou concluderen dat Jeroom een door geweld en seks geobsedeerde sadistische vetzak met necrofiele neigingen is, met als favoriete schietschijf weduwen en wezen, kleine huisdieren, aan het kruis vastgenagelde opperwezens en eigenlijk om het even wat als het maar weerloos is, die ziet maar een deel van het plaatje. Jeroom is ook een ordinaire softie die uren naar een ontluikende roos kan kijken, tot die doodsbang terug in haar stengel kruipt, maar bovenal is hij een grafisch genie, een van de geestigste mensen van deze tijd, een vlijmscherp dissector van schone schijn en volksverlakkerij, en in dier voege een van de laatste barricaden tegen de steeds verder oprukkende verdomming van de maatschappij.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789061699644
  paperback
  Aantal pagina's 96
  Prijs € 17,50
  NUR
  In samenwerking met
  Uitgeverij Vrijdag
  september 2010

  Genres Cartoons, Kunst, Cartoons & Strips


  Recensies

  ''Opgepast: in Hammertime vuurt Jeroom een hele reeks nietsontziende grappen op u af. [...] dijenkletsers, netjes verdeeld over visuele gags en doordenkers.''

  De Standaard der Letteren (08 oktober 2010)

  ''Jeroom maakt al twaalf jaar parelachtige comics voor Humo [...] Aan veel van zijn stripjes zitten nog ongeveer twee extra plaatjes die op het eerste gezicht niet per se nodig lijken, maar die op het tweede gezicht niet meer te zien zijn omdat je je ogen door de bulderlach moet dichtknijpen. [...] Hoe dan ook: koop dit.''

  Vice (01 oktober 2010)

  ''Vermenigvuldig tien Gummbahs met acht Kamagurka's en je hebt Jeroom.''

  Zone 5300 Stripblog (31 december 2010)

  ''Een onmogelijke, maar onderhoudende bundeling.''

  NBD Biblion (10 november 2011)