Hannah

Renske Gerstel

Het is al bedtijd, maar vanavond gaat Hannah nog lang niet slapen. Ze pakt haar banjo, een zaklamp en een schep en klimt uit het raam, hoog de bomen in. Een oorwurm, een sprinkhaan en een groene specht sluiten zich bij haar aan, verder omhoog. Als later ook een das en drie regenwormen zich bij het gezelschap hebben gevoegd, belanden ze op een ondergronds feest en maken ze samen muziek.

Hannah is een boek zonder woorden dat opvalt door zijn originele en vindingrijke vorm: een uitvouwboek dat de richting van het verhaal volgt. Voor kinderen van 3 tot 6 jaar, maar eigenlijk voor iedereen.

 

 

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789076174792
gebonden
Aantal pagina's 18
Prijs € 17,90
NUR 276
augustus 2016

Genres - 6 jaar, Kinderboeken
Omslag Renske Gerstel


Recensies

'Hannah is een geweldig origineel uitvouwboek dat garant staat voor veel kijkplezier.'

www.kinderboekenpraatjes.nl, (05 september 2016)

'Heel lief & mooi'

Janneke Siebelink, (04 september 2016)

'Hannah van Renske Gerstel is een uitzonderlijk kinderboek dat overtuigt dankzij de originele vorm die effectief aansluit bij het verhaal en een bijzondere leeservaring teweegbrengt.'

www.tzum.info, (23 oktober 2016)