Hoe Bij uit vliegen ging

Lydia Barends

De geit Leila en de haas Georgy zijn de beste vrienden. Op een mooie ochtend vliegt Leila ineens weg en neemt in haar vlucht per ongeluk de bij Bij met zich mee, helemaal naar zee. Georgy blijft alleen en verdrietig achter. Leila is niet zo’n heel goede vlieger en als ze in de problemen komt is daar gelukkig een duif die haar komt redden. Als ze eindelijk weer thuis is, blijkt Georgy haar te zijn gaan zoeken. Samen met Filiz de ezel schuilt ze in een hut tegen storm en regen en wacht wat komen gaat.

Hoe Bij uit vliegen ging is een prentenboek voor kinderen vanaf 4 jaar. Het is het debuut van Lydia Barends die inmiddels aan een volgend boek werkt, Mr Bulut en de dieren.

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789463360777
gebonden
Aantal pagina's 64
Prijs € 17,50
NUR 273
september 2019

Genres Kinderboeken
Omslag Rob Westendorp


Recensies

'

De illustraties zijn per pagina net kleine schilderijen en zien er mooi uit.

'

Connie Flipse, Connie's Boekenblog (07 oktober 2019)

'De illustraties in dit boek zijn zo mooi uitgewerkt dat je ernaar kunt blijven kijken. Op iedere pagina vind je een nieuwe prent. Een verhaal over avontuur, vriendschap en verdriet. Georgy blijft verdrietig achter als Leila is verdwenen. Gelukkig komt uiteindelijk alles weer goed.'

Oudersenzo.nl (26 september 2019)

'Lydia Barends is een getalenteerd illustrator die in dit grote dikke boek echt kan uitpakken. Ze tekent schitterende landschappen in mooie zachte kleuren. (...) Lydia Barends geeft met haar debuut een overtuigend visitekaartje af, ze is een illustratrice waar we graag meer van willen zien.'

Kinderboekenpraatjes.nl (26 september 2019)