Hoe open ik een boek

Stefan Verwey

In een tijd van e-boeken, e-lezers en e-readers breekt Stefan Verwey een lans voor het papieren boek. In zijn wekelijkse tekeningen in de Volkskrant brengt hij alle facetten van het huidige literaire landschap in kaart. Van e-readerboekenkasten tot boekhandels in de uitverkoop en van inhalige uitgevers tot eenzame signeersessies.
In Hoe open ik een boek zijn de allerbeste boekentekeningen van de afgelopen jaren bijeengebracht. Op groot formaat, zodat Verweys heldere lijnvoering en rake grappen goed tot hun recht komen.

Verschijnt gelijktijdig met zijn 20-jarige jubileum bij de Volkskrant

Stefan Verwey wordt geinterviewd door Floortje Smit van het VPRO over Hoe open ik en boek en zijn expositie in het Persmuseum.

Stefan Verwey bij de Tros nieuwsshow over Hoe open ik een boek.

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789076174273
gebonden
Aantal pagina's 128
Prijs € 17,90
NUR 360
december 1969

Genres Cartoons, Kunst, Cartoons & Strips
Omslag Piet Schreuders


Recensies

'Het is knap dat zelfs Verweys hardste grappen over idiote schrijvers, onbenullige uitgeverijen en incapabele boekhandelaren een gevoel van warmte uitstralen'

Boekenkrant (01 oktober 2014)

'Het zijn niet zomaar tekeningen, met zijn pagina na pagina vullende cartoons slaat hij de spijker op de kop.'

Knocky Magazine (27 oktober 2014)