Het Jongensboek

The Dangerous Book for Boys

Conn & Hal Iggulden

Meer dan een miljoen exemplaren werden er verkocht. The Dangerous Book for Boys is niet alleen in Engeland en Amerika een groot succes, ook in Nederland is het boek niet aan te slepen. Nu verschijnt de Nederlandse versie, niet gewoon een vertaling, maar toegespitst op Nederland.
In Het Jongensboek vind je typisch Hollandse fenomenen als fierljeppen, Michiel de Ruyter, de deltawerken en het kweken van tulpen. Fantastisch boek voor vader en zoon, voor jong en oud om veel en vaak te lezen.

Altijd al willen weten hoe je de beste papieren vliegtuigjes kunt vouwen, welke Latijnse gezegden je als jongen moet kennen? Hoe maak je stof vuurbestendig en wat is nu de beste manier om meisjes te benaderen? Het antwoord op al deze vragen vind je in Het Jongensboek. Ook voor alle mannen die weer eventjes een jongen willen zijn en alles willen weten over katapulten maken, boomhutten bouwen, geheimschrift en de zeven wereldwonderen.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789061698265
  gebonden
  Aantal pagina's 288
  Prijs € 28,50
  NUR 370
  november 2007

  Genres 12 - 15 jaar, Kinderboeken
  Omslag Harper Collins / Rudy Vrooman

  Vertaler Pieter van Oudheusden

  Recensies

  ''Sommige jongens zijn nu misschien een jaar of zestig, of nog maar dertig, of zelfs tachtig, maar dat maakt in dit geval geen verschil. Ze zijn gebleven wat ze toen waren. Dat beseffen ze weer als ze in Het Jongensboek gaan lezen. [...] Dit jongensboek ziet er van buiten prachtig uit. het lettertype waarin de titel is gezet en kleuren doen denken aan je boeken van vroeger, Jules Verne, Paul d'Ivoi. Dit is dus een boek van het soort waar alles in staat.''

  NRC Handelsblad ()

  'Het ultieme jongensboek voor iedere jongen van acht tot tachtig.'

  VPRO-gids ()

  ''Het Jongensboek is een goudmijn voor de jeugdige ontdekkingsreiziger.''

  Opinio ()

  ''Het zijn precies de dingen waarvan ik altijd al wilde dat mijn kinderen ze zouden weten.''

  Trouw ()

  ''Een boek voor echte jongens.''

  HP/De Tijd ()

  ''Een fantastisch avonturenboek voor vader en zoon.'

  Voorster Nieuws ()