Joshua Joshua Tango

Robert Wolfe

Door een bijzondere band met een Braziliaanse schildpad leert Marcel Groen wat droomkracht is: het is de kracht die je voelt als je je dromen probeert te verwezenlijken, als je bezig bent met wat echt belangrijk voor je is. Door deze speciale kracht leert Marcel anders met zijn problemen thuis en op school om te gaan en ontdekt hij iets over echte moed.
Vanaf hun eerste ontmoeting brengt de schildpad spanning en avontuur in het leven van Marcel, vooral omdat ze zelfs op afstand met elkaar kunnen praten zonder dat iemand anders het kan horen.
Met hulp van zijn opmerkelijke vriend weet Marcel een felbegeerde plaats in het schoolvoetbalteam te veroveren en sluit hij vriendschap met zijn zonderlinge, enge buurman.
Voor Marcel en zijn schildpad is het hiermee nog niet voorbij, want tijdens een gevaarlijke reis wordt de schildpad ontvoerd! Zal het Marcel lukken om zijn vriend op tijd te bevrijden?

Joshua Joshua Tango is nu ook verkrijgbaar als e-Boek! Om deze digitale versie aan te schaffen, klikt u hier

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789061697374
paperback
Aantal pagina's 256
Prijs € 15,90
NUR 284
december 1969

Genres 6 - 12 jaar, Kinderboeken
Omslag Anne Lammers


Recensies

''Wolfe heeft met zijn aanstekelijke debuut een prestatie van formaat geleverd. (...) Er staat zoveel heerlijke onzin en herkenbaar kinderleed in zijn boek, dat het vanaf de eerste bladzijde voelt als een oerkinderboek. Zoiets als Michael Endes Het oneindige verhaal: de ene kwestie is nog niet afgewikkeld of de volgende dient zich alweer aan, alsof het nooit afgelopen zal zijn. Goddank heeft Wolfe net als Ende het zeldzame talent om alles op zo'n manier aan elkaar te fantaseren, dat het geloofwaardig blijft. Joshua Joshua Tango is één grote wensvervulling. Dat het allemaal niet klef en goedkoop wordt, komt door de aangenaam intelligente schrijfstijl van Wolfe. Hij neemt zijn eigen fantasie serieus, maar ook weer niet té. Bij vlagen is hij uitzonderlijk grappig, en alles is goed doordacht. (...) Joshua Joshua Tango is echt een boek dat het verdient om een van de favorieten van dit jaar te worden. En er moet maar gauw een filmversie van komen.''

de Volkskrant (04 februari 2005)

''Een Braziliaanse schildpad die kan praten, vliegen en tango dansen. Het vraagt een beetje welwillendheid van de lezer om erin te geloven, maar dan heb je met Joshua Joshua Tango, van de debutant Robert Wolfe, ook een prachtig voel-goed-boek in handen - het boek bij uitstek bovendien voor jongens die denken dat ze niet van lezen houden.''

NRC Handelsblad (11 februari 2005)