Het kind in de tijd

The Child in Time

Ian McEwan

Het kind in de tijd, eerder verschenen in 1987, opent met een gruwelijke gebeurtenis. Stephen Lewis, een succesvolle kinderboekenauteur, gaat met zijn driejarige dochtertje op zaterdagmorgen boodschappen doen. Terwijl hij bij de kassa staat, wordt zijn aandacht afgeleid en zijn dochter gekidnapt. Deze gruwelijke gebeurtenis verandert zijn hele leven.
Op ontroerende wijze beschrijft Ian McEwan het verhaal van ouders die hun kind verliezen. Met Het kind in de tijd won McEwan in 1987 de Whitbread Novel Award.

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789061697862
gebonden
Aantal pagina's 308
Prijs € 19,90
NUR 302
november 1987

Genres Fictie, Proza, Romans


Recensies

'Ian McEwan schrijft met nieuwe warmte, een warmte van maatschappelijke betrokkenheid, politieke woede, artistieke avontuurlijkheid en innemend optimisme.'

Vrij Nederland ()

'... een magistrale roman die niet alleen de totale ontreddering van een vader en moeder openlegt, maar die ook op niet mis te verstane wijze waarschuwt voor de harteloosheid van een staat die alleen zichzelf dient.'

NRC Handelsblad ()