KSX

Roel Venderbosch

Jozef Sechs presenteert ieder jaar de chique catalogus van KSX, zijn postorderbedrijf in luxeproducten. Ditmaal echter ligt hij tijdens de presentatie in het ziekenhuis. Hij grijpt zijn ziekbed aan om de nieuwste producten extra te promoten in de media.
Zijn zoon Max krijgt de tijdelijke leiding over het bedrijf. Eindelijk kan hij in de voetsporen van zijn vader treden! Max doet de presentatie in stijl. Met coole flair demonstreert hij apparaten voor lichaam, hart en geest. Onmisbare zaken voor de moderne mens, van Inflate-o-Parka tot Sparkle Puke. Maar is het verkopen van luxeartikelen eigenlijk wel wat Max wil?

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789076174570
  paperback
  Aantal pagina's 88
  Prijs € 19,90
  NUR 360
  april 2015

  Genres Kunst, Cartoons & Strips, Strips
  Omslag Roel Venderbosch


  Recensies

  'Het ziet er prachtig uit en alles wat Venderbosch er volgens mij in heeft willen stoppen komt er ten volle uit.'

  Stripschap.nl (22 april 2015)

  '***'

  Zin (04 juni 2015)

  'De vormgeving is strak en modern, zoals een goed boek uit de toekomst doet verwachten. Mooie patronen, grijstinten en verlopen zorgen voor een aantrekkelijke vormgeving. Dat, in combinatie met de humor en de scherpe steken naar onze huidige gadget-maatschappij, zorgen voor een aantrekkelijke comic voor volwassenen.'

  Coolesuggesties.nl (18 juni 2015)

  'KSX is zonder twijfel een graphic novel die bulkt van de ambitie. Roel Venderbosch heeft er zijn expertise in andere domeinen, zoals vormgeving en de commerciële illustratie, volop in verwerkt.'

  Enola.be (06 juli 2015)

  'Je wil bijna de pagina's aanraken, alsof het een iPad is! Leuk boek met vileine ondertoon over de consumptiemaatschappij'

  NBD biblion (01 juli 2015)