De laatste dag van de zomer

Ian McEwan

De laatste dag van de zomer is het veelgeprezen debuut van Ian McEwan. De eerste druk verscheen gelijktijdig in Engeland en Amerika, onder de titel First Love, Last Rites.

De verhalen uit dit boek werden geschreven tussen 1971 en 1973. Zelf zegt Ian McEwan erover: ‘Achteraf beschouwd merk ik nu dat in veel van de verhalen varianten van het begrip ‘inwijding’ verwerkt zijn, soms goed- en soms kwaadaardig. Het lijkt me niet zozeer een inwijding van jeugd in volwassenheid of van illusie in waarheid, maar van de ene fantasie in de andere.’

 

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789061690504
  paperback
  Aantal pagina's 160
  Prijs € 17,90
  NUR 304
  1975

  Genres Fictie, Proza, Verhalen


  Recensies