De De Mannen van Minsk

Erik Bindervoet , Robbert-Jan Henkes

Zjoem! Boem! Knal! Oerknal!
Is het nou eens afgelopen daarboven
Straks komen de Mannen van Minsk
en die stoppen jullie in een kussen,
met je oren en je neus ertussen.

Annie en Bertje willen niet gaan slapen. Hun ouders dreigen met de Mannen van Minsk als ze nu niet onmiddellijk onder de dekens kruipen en het licht uitdoen. Die Mannen komen natuurlijk toch en geven de kinderen opdrachten, van leren schelden en nee zeggen tot het zwart schilderen van de zon. Het hondje Sorry zorgt er uiteindelijk voor dat ze weer veilig in hun warme bedje belanden.

Tegelijkertijd met het verschijnen van het boek, ging de muziekvoorstelling De Mannen van Minsk in première in het Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam, aan de vooravond van de Kinderboekenweek 2013. De voorstelling was een coproductie tussen Oorkaan theaterproducties en het Matangi Quartet in een compositie van Peter-Jan Wagemans.

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789076168739
gebonden boek met cd
Aantal pagina's 52
Prijs € 17,50
NUR 274
2013

Genres 6 - 12 jaar, Kinderboeken
Omslag Magda Rijs

Illustrator Erik Bindervoet

Recensies

'De Mannen van Minsk is een volstrekt idioot en hilarisch verhaal over een kwartet dat moet komen opdraven als kinderen niet willen slapen. 'Waren we daar in Minsk net ingedommeld, worden we weer een kinderkamer ingerommeld.'

Jaap Friso, jaapleest.nl ()

'Prettig gestoord verhaal, dat zich onttrekt aan leeftijdsgrenzen'

Joukje Akveld, het Parool ()