Meccano – de Eenzame Planeet

Hanco Kolk

In 2007 voltooide Hanco Kolk zijn meesterproef Meccano met de publicatie van het vierde en laatste deel, de Ruwe Gids, dat werd bekroond met de Stripschapprijs 2008 voor het beste album van het jaar. De Harmonie brengt nu de eerste drie delen opnieuw uit in één band, op het formaat van de Ruwe Gids.

In Beauregard, Gilette en Schlager introduceert Kolk de lezer in de wereld van het idyllische, mediterrane vorstendommetje Meccano, dat onderdak biedt aan de allerrijksten van deze aarde. Het leven wordt er beheerst door hebzucht, hedonisme en opportunisme.

www.meccanoonline.nl

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789061699163
  paperback
  Aantal pagina's 160
  Prijs € 24,90
  NUR 360
  november 2009

  Genres Kunst, Cartoons & Strips, Strips
  Omslag Rudy Vrooman


  Recensies

  ''De kracht van Hanco Kolk, die met rake lijnen en trefzekere dialogen de perversiteiten weer terugbrengt naar verteerbare proporties. Kolk tekent in een uitzonderlijk vloeiende stijl, laat zijn personages prettig 'gewoon' spreken en heeft zijn werk laten inkleuren door mensen die zich niet stoorden aan de lijntje, maar juist daardoor precies de juiste toon troffen. [...] Topwaardering, voor Kolk, maar ook voor de mensen die de inkleuring deden.''

  De Telegraaf (21 november 2009)