Gidsland

Nathan Vecht

Het handelsmerk van Nathan Vecht zijn snelle en puntige dialogen, over onderwerpen die actueel en relevant zijn, die je doen lachen maar tegelijkertijd schuren en schrijnen. Vecht schrijft voor televisie en theater, maar ook op papier beklijven zijn teksten; je kunt ze lezen als een roman.
In deze bundel zijn drie van zijn belangrijkste stukken bijeengebracht. In Kunsthart wordt uitgediept hoe we ons verhouden tot de kunsten, in Gidsland koersen drie personages af op een frontale botsing in een talkshow en Laagland toont een samenleving waarin bewoners elkaar nauwelijks nog verstaan. Gesitueerd in een arena van idealisten, opportunisten en polderaars, raakt Vecht in deze trilogie de kern van de Nederlandse identiteit.

Nathan Vecht schreef onder meer voor mugmetdegoudentand en Het Nationale Theater en leverde bijdragen aan televisieprogramma’s als Koefnoen en Het Klokhuis. Hij schreef de comedyserie Missie Aarde en samen met Pieter Bart Korthuis schreef hij de serie Het jaar van Fortuyn, die bekroond werd met de Zilveren Krulstaart voor het beste televisiescenario.

Theaterkrant over Gidsland: klik hier.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789463361934
  paperback
  Aantal pagina's 208
  Prijs € 19,90
  NUR
  november 2023

  Genres Proza
  Omslag Anne Lammers


  Recensies