Nero Corleone

Nero Corleone

Elke Heidenreich

Op veler verzoek eindelijk een tweede druk van Nero Corleone, verschijnt vóór de boekenweek 2006, met als thema ‘Boeken over dieren’.
Zwarte kater Nero is al snel de baas op de Italiaanse boerderij waar hij wordt geboren. Hij is voor niets of niemand bang en binnen de kortste keren heeft hij iedereen stevig onder zijn kleine poot. De kippen, de ezel en zelfs de oude hond moeten eraan geloven. Het Duitse echtpaar Robert en Isolde, dat in het vakantiehuisje op de heuvel logeert, heeft echter geen oog voor zijn kattenkwaad. Als Nero met Robert en Isolde mee teruggaat naar Keulen, ontdekt hij samen met zijn zusje Rosa een heel ander soort leven.
Een kinderboek om verliefd op te worden, dat in 1997 bekroond werd met een Vlag & Wimpel.

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789061698036
gebonden
Aantal pagina's 88
Prijs € 14,90
NUR 282
juni -000

Genres 6 - 12 jaar, Kinderboeken

Illustrator Quint Buchholz
Vertaler Ruud Roodhorst

Recensies

''Nero Corleone, een kattenverhaal is een kinderboek, maar ook weer niet, want veel subtiele grapjes zullen jongere lezers ontgaan. Ook voor grote poezenvrienden dus.''

VPRO Gids (21 oktober 2006)