Opa Kees en Oma Keetje

Jantien Buisman

Velen van u zullen de serie over de dieren van de ruige berm nog wel kennen. Opa Kees en Oma Keetje is het negende deeltje in de reeks die in de jaren zeventig furore maakte en waarin Kees en Keetje (Zilveren Griffel 1975) en Keetjes kinderen verschenen. Deze beide boekjes werden ook vertaald in het Japans.

De egeltjes Kees en Keetje zijn oud geworden en daar vinden ze niks aan. Keetjes stekeltjes vallen uit, maar ze wil het niet weten. De ogen van Kees worden slechter, maar hij wil geen bril. Als hij op een dag zijn poot breekt, kan hij alleen nog maar hinken. De dokter zegt dat hij goed moet oefenen, maar luie Kees wil liever blijven hinken en lekker verzorgd worden door Keetje. Dankzij de kleine egelnichtjes Kim en Kaatje komt alle weer op zijn pootjes terecht en leert zelfs oma Keetje hinkepinken.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789061698661
  gebonden
  Aantal pagina's 64
  Prijs € 8,50
  NUR 270
  augustus 2008

  Genres 6 - 12 jaar, Kinderboeken
  Omslag Anne Lammers


  Recensies

  ''Drie juweeltjes mag ik wel zeggen.''

  Het Parool (04 oktober 2008)

  ''Wat fijn dat deze mopperegels na al die jaren weer terug zijn. Bericht voor Sinterklaas: de boekjes passen precies in een schoen.''

  Trouw (19 november 2008)