Opruimen, dat is de kunst!

Die Kunst, aufzuräumen

Ursus Wehrli

Hoezeer we ook ons best doen om het netjes te houden, het leven blijft een chaos. Maar daar is heel goed wat aan te doen. Van kerstboom tot parkeerterrein tot voetbalelftal, de aanpak van Ursus Wehrli analyseert en ordent en zorgt daarmee voor een frisse nieuwe blik op de slordige wereld die ons omringt. In Opruimen, dat is de kunst! laat Wehrli zien hoe de onvermijdelijke resten van dagelijkse of minder dagelijkse bezigheden netjes opgeruimd kunnen worden.

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789076168494
gebonden
Aantal pagina's 48
Prijs € 14,90
NUR 370
juni -000

Genres Kunst, Kunst, Cartoons & Strips
Omslag Sandra Rizzi/Rudy Vrooman


Recensies

''Een hilarisch kijkboek. [...] Ook leuk voor mensen zonder dwangneurose.''

Dagblad van het Noorden (22 augustus 2012)

''Opruimen, dat is de kunst! is een bizar, maar tegelijk geestig fotoboek dat de draak lijkt te steken met de absurditeit van orde en netheid.''

Metro (10 september 2012)

''****''

Algemeen Dagblad (27 oktober 2012)

''Hij gaat maniakaal ver in zijn streven grip te krijgen op zijn omgeving. En het moet gezegd: dat is helemaal zo gek nog niet.''

Volkskrant Magazine (19 april 2014)