Sigmund drieëntwinstigste sessie

Peter de Wit

Hoog bezoek! Dokter Sigmund ontvangt onze nieuwe koning in zijn praktijk voor een aantal indringende sessies waardoor hij zich thans met gepaste trots hofleverancier geestelijke gezondheidszorg mag noemen. Maar ook antimonarchisten en paleispissers vinden bij hem een willig oor. Daarnaast heeft de eenogige zielmanager nog een wachtlijst met wanhopige homopleegouders, ietsisten en lijders aan de Top 2000. En wat te doen met patiënten die tijdens hun therapie zitten te internetbankieren?

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789076168876
paperback
Aantal pagina's 72
Prijs € 10,90
NUR 372
december 1969

Genres Kunst, Cartoons & Strips, Strips
Omslag Rudy Vrooman


Recensies

'Een echte aanrader, een boek dat zeker een glimlach en misschien wel een incidentele schaterlach op je gezicht kan toveren. Of… wil je d’r liever over praten?'

Leukesuggesties.nl (17 december 2013)

'Een ijzersterke, humoristische krantenstrip (deels aansluitend bij de actualiteit, deels tijdloos)met grappen die steeds to the point zijn en die na twintig jaar allesbehalve tekenen van slijtage laten zien.'

NBD biblion (05 februari 2014)