Sigmund weet wel raad met therapie

Peter de Wit

Therapie is onder deskundige begeleidend werken aan een betere versie van jezelf.
Niet in therapie gaan betekent geestelijke stilstand en dus achteruitgang. Iemand die niet in therapie is, daar zit een steekje aan los, aldus dokter Sigmund.
Sinds het verschijnen van zijn standaardwerk DSM – De Sigmund Methode mag hij zich therapeut der therapeuten noemen.
Dokter Sigmund is gespecialiseerd in lichaamsgerichte therapie, maar u kunt voor elke vorm van behandeling bij zijn praktijk terecht, dus ook voor die alternatieve vage shit.

In Sigmund weet wel raad met therapie zijn de beste strips verzameld over therapie in al haar vormen en maten.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789076174280
  gebonden
  Aantal pagina's 96
  Prijs € 14,90
  NUR 770
  maart 2014

  Genres Kunst, Cartoons & Strips, Strips
  Omslag Rudy Vrooman


  Recensies

  ''Dat is het sterke aan Sigmund. De hoeveelheid psychische kwalen die er in de loop van de jaren zijn bij gekomen legt De Wit onder een vergrootglas. Zijn conclusie is dat er veel aanstellerij achter schuilgaat. De sterke behoefte van veel geplaagden om een heuse kwaal te hebben en om die reden serieus genomen te worden, keert ook veelvuldig terug in deze bloemlezing. Kortom, er valt weer veel te lachen en dát is waarschijnlijk de best denkbare therapie tegen veel van die zogenaamde kwalen.''

  Jos van Waterschoot, Stripschap.nl (04 april 2014)

  ''Niemand en niks is veilig en dat is wat ik apprecieer aan deze gag-strip. Er zijn geen uitzonderingen. Iedereen wordt al eens uitgelachen en bespot, maar nergens krijg je het gevoel dat er te ver gegaan wordt. Integendeel, die glimlach blijft hardnekkig zitten en wordt nog dikwijls aangevuld met een lachuitbarsting. Dit blijft één van de leukste reeksen om te volgen en is zelfs in grote dosissen zeer goed verteerbaar.''

  Witam, stripINFO.be (14 april 2014)

  ''Een van de amusantste bundelingen van krantenstrips van de laatste tijd, een opeenvolging van nu eens cynische, soms bespiegelende en dan weer bijna filosofische grappen.''

  De Standaard (28 maart 2014)

  '****'

  Annet de Groot, Algemeen Dagblad (26 april 2014)