Sigmund zesentwintigste sessie

Peter de Wit

De diversiteit in Nederland neemt toe en dat ziet dokter Sigmund terug in zijn praktijk. De wachtkamer is heden ten dage gevuld met transgenders, goedgelovigen, ervaringsdeskundigen, teruggekeerde jihadstrijders, control freaks, ZZP’ers, hoogopgeleide starters, vluchtelingen, gutmenschen, zorgverzekeraars, narcisten, roetveegpieten, belastingontwijkers, hebberds, ruziezoekers, misdienaars, doodlopers en het internet der dingen.

Vanzelfsprekend heeft onze kleine therapeuter voor iedereen een luisterend oor. Het andere oor(tje) bewaart hij steevast voor de apocalyptische trash metal die het gezever van zijn patiënten moet overstemmen.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789463360050
  paperback
  Aantal pagina's 72
  Prijs € 12,50
  NUR 372/360
  november 2016

  Genres Kunst, Cartoons & Strips, Strips
  Omslag Rudy Vrooman


  Recensies

  'De schijnbaar eenvoudige tekeningen met hier en daar een zwart vlak om wat ‘kleur’ te brengen in het geheel dienen hun doel feilloos. Met enkele pennentrekken zet de Wit treffend de passende emoties op papier. Ik kan er alleen maar bewondering voor hebben... Besluit: psychische (en andere) problemen heeft de mens genoeg. Ermee lachen kan al een eerste positieve manier zijn om ermee om te gaan. ‘Sigmund’ lezen is de boodschap!'

  www.stripinfo.be, (29 november 2016)