De stad

Remco Campert

In De stad brengen dichter Remco Campert en beeldhouwer Jeroen Henneman hun beider liefde voor de stad waarin zij wonen voor het voetlicht. Henneman liet zich inspireren door vijftien van de mooiste gedichten die Campert selecteerde uit zijn omvangrijke oeuvre. Het leverde schitterende prenten op, speciaal voor deze uitgave gemaakt. De stad is niet alleen een ode aan Amsterdam, maar ook aan hun vriendschap die al meer dan een halve eeuw duurt.

Een bijzonder cadeauboek van twee meesterlijke kunstenaars.

Exclusief bij voor intekening!
Een bibliofiele editie, met gepreegd linnen omslag, leeslint en gesigneerde print in gelimiteerde oplage. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789076174334
  paperback
  Aantal pagina's 64
  Prijs € 29,90
  NUR 306
  oktober 2014

  Genres Kunst, Cartoons & Strips, Poëzie
  Omslag Josepha Hulskes

  Illustrator Jeroen Henneman

  Recensies

  'Camperts gedichten zijn bedrieglijk eenvoudig en wekken de indruk dat ze in één zwaai met de pen zijn opgeschreven. Maar het getuigt van meesterschap om zo goed achter eenvoud te kunnen verbergen hoe moeilijk het ambacht is.'

  TheSword ()

  '[...]het gedicht geeft de tekening lading en andersom. In ieder geval kunnen zowel de gedichten als de illustraties ook prima zonder elkaar.[...] De gedichten in De stad zijn bekend, maar ik heb ze toch weer met aandacht en genoegen gelezen.'

  Teunisbunt.blogspot.nl ()