Twintig keer Dee

Oliver Reps

In een opwelling stapt een jongen ’s ochtends vroeg in de trein naar Berlijn waar zijn vriendin Dee al een paar maanden studeert. In een stroom van gedachten laveert hij tussen hoop en angst over wat hij daar zal aantreffen.

Twintig keer Dee is geschreven in de vorm van een verse novel.
Het is een universeel verhaal over liefde en kwijtraken, maar vooral over willen vasthouden, misschien wel tegen beter weten in.

Reps won met zijn debuut, De dag die nooit komt, onmiddellijk de prijs ‘Beste Boek voor Jongeren’, die ook gewonnen werd door onder andere Jaap Robben, Jowi Schmitz, Henk van Straten en Simone Atangana Bekono. Het boek werd ook in het Duits vertaald.

Over De dag die nooit komt:
‘Het verhaal houdt je in zijn greep en voert je mee tot aan het adembenemende einde, waarna de lezer verbluft achterblijft.’ Vakjury Beste Boek voor Jongeren
‘Uitkijken geblazen, een nieuwe meesterlijke verteller is geboren! *****’ Hebban

 

b'TwintigkeerDee10'


Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789463362054
  paperback
  Aantal pagina's 128
  Prijs € 20,00
  NUR 301
  maart 2024

  Genres
  Omslag Rouwhorst & Van Roon


  Recensies

  'Want iedereen heeft hier een heel mooi boek aan. In wat het zegt, en in hoe het spreekt gaat het niet om leeftijd. Het gaat erom dat je voelen nog weet. Dat je liefde nog weet.'

  Tim Donker, Alles over boeken en schrijvers (28 maart 2024)