Wat doen we met Toribio

Isol

Toribio is een onmogelijk ventje: hij wil niet slapen, z’n haren niet wassen of netjes eten. Aan het eind van de dag zijn zijn ouders uitgeput. Ze houden weliswaar heel veel van hun zoontje, maar ’s nachts dromen ze ervan dat Toribio op een dag zal veranderen.

Wat doen we met Toribio is een kafkaësk verhaal over opvoeding en verwachtingen. In de haar zo karakteristieke en originele stijl, roept Isol een wereld op die voor iedere ouder herkenbaar is, maar natuurlijk wél met de verrassende Isol-twist aan het eind.

Isol kreeg in 2013 de Astrid Lindgren Memorial Award toegekend. Na het glow-in-the-dark droomreceptenboek Nocturno (2e druk), het grappige prentenboek Mijn moeder is een stekelvarken (2e druk) en het tegendraadse sprookje De mooie Griselda en het originele kraamcadeau De Kleine, is dit het vijfde boek van Isol dat in het Nederlands verschijnt.

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789463360432
gebonden
Aantal pagina's 32
Prijs € 14,90
NUR 273
september 2018

Genres - 6 jaar, Kinderboeken
Omslag Magda Rijs


Recensies