Naar Texas en Terug genomineerd…

voor Album van het Jaar 2023!

Naar Texas en Terug (Jeroen en Boris de Leijer, De Harmonie): “Een roadtrip met twee gezichten, schreef een recensent over dit deels autobiografisch relaas van vader en zoon De Leijer. Een reis die voor beiden een frisse therapie bleek te zijn. Meeslepend tot op het bot op een originele manier. Zo volgt het duo de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016 en leer je als lezer weet iets over hamburgerketens. We kennen De Leijer van Eefje Wentelteefje maar zo lichtzinnig en onbegrensd is dit verslag zeker niet. Des te knapper is deze roadtrip op papier.”

Lees hier meer: Nominaties Stripschapprijzen 2023 en winnaar P. Hans Fankfurtherprijs 2024 | Awards en prijzen | Stripspeciaalzaak

 

Kijk ook bij auteurs

Jeroen de Leijer

Boris de Leijer

Kijk ook bij titels

Naar Texas en terug