Aan Chesil Beach (filmeditie)

Ian McEwan

Aan Chesil Beach van Ian McEwan, lievelingsboek van velen, is eindelijk verfilmd. McEwan schreef zelf het scenario. De film is het regiedebuut van de Engelse theaterregisseur en toneelschrijver Dominic Cook (genomineerd voor de BAFTA). De hofdrollen worden vertolkt door Saoirse Ronan (Lady Bird) en Billy Howle (Dunkirk). Ter gelegenheid van de verfilming van Aan Chesil Beach verschijnt deze moderne klassieker nu in een nieuw jasje. De film gaat 28 juni in première.

Florence Ponting en Edward Mayhew zijn jong en nog maagd als ze voor hun huwelijksnacht aankomen bij hotel Dorset aan Chesil Beach. Tijdens het diner op hun hotelkamer loopt de spanning op. het stel probeert zich te ontworstelen aan de pijn en verwarring over hun verleden, maar struikelt over verzwegen misverstanden en angsten die de rest van hun leven zullen gaan bepalen.
Aan Chesil Beach toont hoe in een oogwenk een levensloop een andere wending kan nemen, door een gebaar dat niet gemaakt wordt of een woord dat onuitgesproken blijft.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789463360531
  paperback
  Aantal pagina's 160
  Prijs € 15,00
  NUR 302
  juni 2018

  Genres Fictie, Proza, Romans
  Omslag Magda Rijs

  Vertaler Rien Verhoef

  Recensies

  'Heeft Ian McEwan met Aan Chesil Beach het perfecte boek geschreven? Het is een groot woord natuurlijk, maar het zal alleszins niet veel schelen. Deze roman getuigt immers van een taal- en stijlbeheersing die pas met de jaren komt.'

  De Morgen ()

  'Deze roman is van een indringende, verscholen schoonheid.'

  Vrij Nederland ()