Burka Babes International edition

Peter de Wit

One of the most popular features in the Dutch daily newspaper de Volkskrant is the comic strip Sigmund. The women in burkas who occasionally appear in this strip became an instant hit. Cartoonist Peter de Wit cleverly developed their personalities, turning them into real Burka Babes with surprisingly upbeat views on religion, men and life in general.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789061698838
  gebonden
  Aantal pagina's 64
  Prijs € 14,90
  NUR 360
  september 2008

  Genres Kunst, Cartoons & Strips, Strips
  Omslag Rudy Vrooman


  Recensies

  ''...de Burka Babes, die zijn onlangs in een 'international edition' verschenen en dat is dan weer een fijn inburgerskadootje voor buitenlandse vrienden.''

  NRC Next (09 december 2008)