Casper en Elvig worden wereldberoemder

Hermine Landvreugd

Casper gaat in de zomervakantie logeren bij zijn opa en oma. Ze komen hem ophalen, maar per ongeluk vertrekt de trein zonder zijn grootouders! Als hij alleen in de grote stad aankomt, zonder geld of eten, ontmoet hij de dikke, streetwise Elvig. De jongens beleven die zomer de meest ongewone avonturen en verrichten tussen neus en lippen door ook nog een heldendaad.
Casper en Elvig worden wereldberoemder is een jeugdroman over een boezemvriendschap tussen twee heel verschillende jongens.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789061699347
  paperback
  Aantal pagina's 128
  Prijs € 15,50
  NUR 282
  februari 2010

  Genres 6 - 12 jaar, Kinderboeken
  Omslag Anne Lammers


  Recensies

  ''Een rustige roadmovie [...] Het zijn levensechte mensen, die ze op een bijzondere en warme manier neerzet. Al lezend proef je het plezier en het vakmanschap waarmee ze schrijft. Over gewone mensen, met gewone wensen. En er dan toch zo'n uitzonderlijk verhaal van maken. Heel knap.''

  Leeuwarder Courant (17 september 2010)

  ''Gezellig, vrolijk, ontspannen maar wel serieus''

  Nootdorp NU (19 januari 2011)

  ''Een leuk, fantasievol verhaal met levendige dialogen en taalgrapjes.''

  NBD Biblion (10 november 2011)