Fred wil ook naar school

Pépé Smit

Sinds Fred het (heel erg eigenwijze) hert voor het eerst het licht zag in het gelijknamige debuut van Pépé Smit, is hij hard op weg om zijn plaats te veroveren tussen Kikker en de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft. Fred weet ook wat hij wil. In zijn eerste prentenboek waren dat handen die in zijn tweede boek, Fred kan niet slapen, goed van pas kwamen. En nu wil Fred ook nog eens naar school! Als hij in zijn bos een verdwaald meisje aantreft, komt Fred erachter dat je op een school van alles kunt leren. Dat wil hij ook! Met een list smokkelt het meisje Fred de klas in. Daar loopt het natuurlijk al snel uit de hand.

www.fredhethert.nl

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789463360098
  gebonden
  Aantal pagina's 32
  Prijs € 15,90
  NUR 273
  maart 2017

  Genres - 6 jaar, Kinderboeken
  Omslag Rob Westendorp

  Illustrator Pépé Smit

  Recensies

  'Fred wil ook naar school is een geslaagd prentenboek met een soepel lopende grappige tekst en eigenzinnige tekeningen. Pépé Smit werkt gestaag aan een mooi prentenboekenoeuvre dat een groot publiek verdient.'

  kinderboekenpraatjes.nl, (22 maart 2017)

  'De illustraties van onder meer verf en krijt zijn vertederend in eenvoud en spannend qua kleurgebruik. De tekst is geestig en bevat kreten en spreektaal. Dit prentenboek in oblong formaat is een heuse aanwinst.'

  NBD Biblion, (17 mei 2017)