Het gat

Hullet

Øyvind Torseter

Ja, hallo, ik heb een gat in mijn appartement ontdekt… Het beweegt… Zouden jullie eens kunnen komen kijken wat het is? Wat?! Moet ik het bij jullie langsbrengen? Hallo?!

Het gat is het verhaal van de charmante hoofdpersoon die op een ochtend wakker wordt en een gat in zijn appartement aantreft. Dit leidt een geheel ander leven. De hoofdpersoon gaat op zoek naar de herkomst ervan, maar blijkbaar is niet voor alles een verklaring te vinden.
Uiteindelijk stopt hij het gat maar in een doos en brengt het naar een laboratorium voor verder onderzoek.

Winnaar Gulden Palet 2016

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789076174556
gebonden
Aantal pagina's 64
Prijs € 24,90
NUR 370
2015

Genres 6 - 12 jaar, Kinderboeken, Kunst, Cartoons & Strips
Omslag Magda Rijs


Recensies

'Als ergens less more is, dan is het wel in deze betoverende uitgave.'

Getekend dagblad ()

'Je kunt het boek op meerdere manieren lezen: als een simpel stripboek, of op een meer filosofisch niveau.[...] Een unieke aanwinst voor iedere boekenverzameling!'

NWOboeken.com ()

'Het idee achter dit boek is leuk en Torseter heeft het knap uitgewerkt.[...] Liefhebbers van bijzonder uitgevoerde boeken mogen Het gat niet missen.'

johpols.blogspot.nl ()