Een greep

Wim T. Schippers

De VPRO brengt, in samenwerking met Living Colour Entertainment, het complete werk van Wim T. Schippers uit op dvd. Dit grootschalige project bevat alle VPRO-programma’s en een schat aan nooit eerder vertoond materiaal.

Een greep

De televisiepraktijken van Wim T Schippers bestrijken inmiddels ruim 45 jaar. De hoogste tijd dus voor een dvd-collectie waarin zijn oeuvre bijeen wordt gebracht. In de eerste jaren van zijn televisiecarrière werkte Schippers nauw samen met andere eigenzinnige programmamakers. Het leverde memorabele en spraakmakende VPRO-programma’s op als Hoepla, De Fred Haché Show, Barend is weer bezig! en Van Oekel’s Discohoek. Later tekende hij voor populaire series als De lachende scheerkwast, Opzoek naar Yolanda en We zijn weer thuis.

De dvd Een greep is voorlopig het laatste deel in de serie waarin inmiddels negen dvd’s verschenen. Het bevat een exclusieve selectie uit de collectie Wim T. Schippers´ Televisiepraktijken – sinds 1962 en vormt een representatieve dwarsdoorsnede van Schippers’ televisiepraktijken die ongetwijfeld naar meer zal smaken.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Nee
ISBN 9789067271721
dvd
Aantal pagina's
Prijs € 25,00
NUR 050
april -000

Genres DVD, Varia


Recensies