Klerenboek

Costumes

Joëlle Jolivet

Het Klerenboek is een prachtig gebonden prentenboek op reuzenformaat met een bijzonder rijke verzameling van kleding door de eeuwen heen. Het lijkt op een geïllustreerde encyclopedie, met het verschil dat Jolivet een geheel andere – zeer eigenzinnige – ordening heeft aangebracht.
Het Klerenboek bevat niet alleen mooie overzichtspagina’s, maar ook grappige uitklapfiguren, zodat alle lagen van de kleding zichtbaar worden.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789061698623
  gebonden
  Aantal pagina's 32
  Prijs € 27,50
  NUR 280
  augustus 2008

  Genres - 6 jaar, Kinderboeken
  Omslag Rudy Vrooman

  Illustrator Joëlle Jolivet
  Vertaler Pieter van Oudheusden

  Recensies

  ''Joëlle Jolivet laat zien hoe je origineel en toegankelijk tegelijkertijd kunt zijn. In Klerenboek [...] laat ze met haar prachtige linoleumsneden zien wat mensen van verschillende tijdvakken en volken zoal aantrekken.''

  de Volkskrant (07 november 2008)