Beestenboek – jubileumeditie

Joëlle Jolivet

Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van deze eigentijdse klassieker verschijnt dit voorjaar een speciale editie van Het Beestenboek!

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789463361460
  gebonden
  Aantal pagina's 48
  Prijs € 27,50
  NUR 280
  april 2022

  Genres 6 - 12 jaar, Kinderboeken
  Omslag Joëlle Jolivet / Rudy Vrooman

  Illustrator Joëlle Jolivet
  Vertaler Pieter van Oudheusden

  Recensies

  'Imposant prentenboek, waarin een kleine kameleon de kijker meeneemt langs onwaarschijnlijk veel grappig getekende dieren en hun geheimen. Om eindeloos te bekijken, over te trekken of na te tekenen.'

  Vrij Nederland ()

  'et doet erg denken aan ouderwetse schoolplaten. De dieren zijn thematisch geordend (in de warmte, dicht bij mensen, onder de grond enz.) met achterin een alfabetische lijst met korte prikkelende karakteristieken van de vierhonderd beesten die er in staan. Het boek is een beetje te hoog voor de normale boekenkast. Maar dan timmert u er toch gezellig een nieuwe naast?'

  Het Parool ()