Ons lichaam

Joëlle Jolivet

In haar nieuwe boek Ons lichaam neemt Joëlle Jolivet de lezer mee op een ontdekkingsreis door het menselijk lichaam. Door middel van ingenieuze grote en kleine flappen kunnen we de verschillende delen en lagen van het lijf zien: van spieren, zenuwen en aderen tot op het bot. Met haar krachtige, herkenbare linosneden brengt Jolivet alle onderdelen in beeld. Evenals wat er gebeurt met een baby vanaf de zwangerschap tot aan de geboorte. Een leerzaam en fantastisch vormgegeven boek!

 

Klik hier voor meer over Joëlle Jolivet!

 

Het uitvouwboek van binnen zien? Klik hier!

In 2023 won Ons Lichaam een Zilveren Penseel, lees hiet her juryrapport: GRP23-juryrapport.pdf (cpnb.nl)

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789463361439
  gebonden
  Aantal pagina's 16
  Prijs € 29,90
  NUR 280
  september 2022

  Genres 6 - 12 jaar, Kinderboeken
  Omslag Joëlle Jolivet / Rudy Vrooman

  Illustrator Joëlle Jolivet
  Vertaler Agnes Brunt

  Recensies

  'Ons lichaam biedt een eigentijds vormgegeven ontdekkingsreis door het lichaam en is leerzaam voor jong en oud: waar bevinden zich immers je halfvliezige spier en draadvormige papillen? Door de trefzekere prenten, het fantastische kleurgebruik en de eindeloze uitklapmogelijkheden is het tegelijkertijd een feest om te lezen en te bekijken'

  CPNB, Juryrapport (20 juni 2023)

  '

  Sommige illustraties in kinderboeken zijn zo mooi dat ik ze zou willen uitknippen en inlijsten. Zeker als het grootformaatboeken zijn die niet in de kast passen. Leerzaam voor kinderen vanaf een jaar of zes én mezelf, want weet jij bijvoorbeeld waar je zeefbeen of kleermakersspier zit?

  '

  Jolanda van der Ploeg, Mezza (Algemeen Dagblad) (18 februari 2023)