Parijs in kleuren

Joëlle Jolivet

Na Kleuralles (Zilveren Penseel, meer dan 13.000 exemplaren verkocht) en Kleren kleuren verschijnt nu een nieuw kleurboek van Joëlle Jolivet, Parijs in kleuren. Dit grote kleurboek bevat prachtige linosneden van Jolivet met herkenbare beelden uit de Franse hoofdstad zoals het Louvre, de Eiffeltoren, Jardin du Luxembourg en de Tuilerieën. Bezoek Parijs en geef het kleur!

Met achterin vier ansichtkaarten om in te kleuren, uit te knippen en te versturen.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789463362085
  paperback
  Aantal pagina's 24
  Prijs € 16,00
  NUR 270
  april 2024

  Genres Kinderboeken
  Omslag Joëlle Jolivet


  Recensies

  'De zwaar grafische tekeningen van Jolivet geven Parijs namelijk ook een bepaalde unieke sfeer mee die bijzonder genoeg is om ook liefhebbers van Parijs, van tekeningen of kunst te bekoren.'

  Holly Moors, moorsmagazine.com (30 april 2024)