Lust en strijd

Willem

In Lust en strijd werd in 1985 voor het eerst zonder valse schaamte de simpele waarheid over de schrijnende sleuteljaren van de twintigste eeuw belicht. Na het verschijnen probeerden winkels hun exemplaren terug te sturen vanwege het aanstootgevende karakter, dus vanzelfsprekend was het boek binnen de kortste keren onvindbaar maar nu is deze controversiële klassieker opnieuw leverbaar met DVD.

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789076174594
gebonden
Aantal pagina's 80
Prijs € 25,90
NUR 360
december 1969

Genres Kunst, Kunst, Cartoons & Strips
Omslag Willem


Recensies

'De lezer krijgt een draai om zijn oren, wordt met zijn neus op de pijnlijke feiten gedrukt. Het boek geeft te denken. Goed dat het weer beschikbaar is.'

stripschap.nl (02 november 2015)

'Door de hardheid van z’n werk zal niet iedereen zijn tekeningen kunnen appreciëren en zullen velen waarschijnlijk al na enkele afbeeldingen afhaken wegens te confronterend.'

Stripinfo.be (03 november 2015)

'Een boek dat je beter uit de buurt van neonazistische Kouachi’s houdt'

KNACK (10 november 2015)