Meanwhile, between two eternities of darkness

Gummbah

Na Gummbah in bijna heel Nederland en Vlaanderen beroemd en berucht is, wordt het tijd om ook de rest van de wereld kennis te laten maken met zijn weerzinwekkende creaties. Ze hebben allen gemeen dat ze van onaangepastheid een levensstijl hebben gemaakt en louter bij de gratie van de gore randen van de mensheid lijken te bestaan. Bestellen kan via het bestelformulier of www.bol.com.

If you are reading this outside of The Netherlands and you would like to order this title, check the order form below or write us an e-mail: info@deharmonie.nl

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789061698678
paperback
Aantal pagina's 136
Prijs € 19,90
NUR 360
december 2008

Genres Cartoons, Kunst, Cartoons & Strips
Omslag Chantal Rens


Recensies

''This is simply the funniest, most disturbing book of one page “gags” I have read for years.' (Kijk hier voor de hele recensie)'

Doug Wallace, Forbidden Planet International Blog (05 januari 2011)