Daar gaat Fout Varken!

Gummbah

In Daar gaat Fout Varken! zijn Gummbah’s beste tekeningen van de laatste tijd uit de Volkskrant, Nieuwe Revu en Humo gebundeld.
Zijn werk, waaronder schilderijen, wordt regelmatig geëxposeerd. Gummbah oogst veel succes met zijn podiumoptredens. Daarin toont hij de omslagen van net niet verschenen titels en leest fragmenten voor uit de fictieve boeken.

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789061697787
paperback
Aantal pagina's 112
Prijs € 12,50
NUR 360
juni -000

Genres Cartoons, Kunst, Cartoons & Strips


Recensies

''Dat Gummbah zo durft te experimenteren, en al doende steeds nieuwe manieren vindt om zijn verhaal te vertellen, onderscheidt hem van bijna al zijn collega's. Waarom de literaire en grafische kwaliteiten van Gummbah nog steeds niet tot een onderscheiding of overzichtstentoonstelling hebben geleid, is dan ook een groot raadsel. Daarbij is hij ook nog eens de grappigste cartoonist van Nederland. Al valt dat laatste niet te bewijzen, het maakt het raadsel wel groter, en zijn nieuwe bundel des te aantrekkelijker.''

De Groene Amsterdammer (12 mei 2006)

'Fout Varken (Fout voor vrienden) is een van de talloze gestoorde personages van Gummbah; de vermenselijkte hesp is een literator en spuwt als dusdanig voortdurend enigmatische semipoëtische onzin die evenmin als hij ook maar een enkele band met de werkelijkheid heeft. Dat geldt voor veel van Gummbahs figuren, die zowat gemeen hebben dat ze van onaagepastheid een levensstijl hebben gemaakt en louter bij de gratie van de gore randen van menselijke ervaringen lijken te bestaan. Ze zijn de waanzin voorbij. Maar wel grappig. Ook als ze tragisch, onsmakelijk, onzinnig, politiek incorrect of bikkelhard zijn.''

Leeswolf (01 september 2006)