Net niet verschenen boeken

Gummbah

Naar schatting liggen er wereldwijd een miljoen net niet verschenen boeken opgeslagen, die uitsluitend bestaan in dummy-vorm. Gummbah is al jaren geïnteresseerd in deze weeskinderen van het boekenvak en geeft sinds 1985 lichtbeeldlezingen waarbij hij via klassiekers als Een lelijke homo heeft geen reet aan zijn kont, Op het kerkhof der waanzin waaien winden het hardst en Borduren met gebalde vuisten een indruk geeft van de vaak bizarre wereld van het onverschenen boek. Deze verzameling is een volstrekt willekeurige, maar ruime keuze uit fragmenten, passages en flapteksten, die beslist voor het nageslacht behouden moeten blijven.

 

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789061699545
  gebonden
  Aantal pagina's 208
  Prijs € 32,50
  NUR 372
  september 2010

  Genres Kunst, Kunst, Cartoons & Strips
  Omslag Joost Overbeek


  Recensies

  ''Het boek is een geestige must voor liefhebbers van Gummbah, maar ook van de literatuur in het algemeen.''

  NRC Next ()

  ''Met de publicatie van de catalogus Net niet verschenen boeken zal naar verwachting een ware run op deze unieke uitgaven ontstaan.''

  Univers ()

  ''Een hilarisch kijk- en leesboek''

  Maarten Moll, Het Parool ()

  ''In ware libertijnse traditie veegt hij het hele gild van schoonschrijvers, would be dichters, pulpschrijvers en hypeproducenten op een hoopje, rangschikt ze naar onzin en onvermogen, en maakt zich vrolijk over hun clichématige pirouettes die je makkelijker uit je mouw schudt dan een écht boek te bedenken.''

  Ansiel, Ansiel.cinebelblogs.be ()

  ''Een mooi afgepaste combinatie van absurd, melig en schunnig.''

  NBD Biblion ()

  'Tijdloos grappig, geniaal en absurd.'

  ZIN ()