Meestal tussen bomen

Elly de Waard

Elly de Waard is al meer dan veertig jaar werkzaam als dichter. In 1978 debuteerde zij met de poëziebundel Afstand. Haar poëzie wordt geprezen om de liefdevolle omgang met taal en het engagement. De Waard schreef ook proza: Vogelwater, een ode aan het jachthuis dat zij bewoont, en Het jasje van David Bowie, een verzameling van de stukken die zij in twintig jaar als popcriticus voor de Volkskrant en Vrij Nederland schreef. Meestal tussen bomen is haar twintigste dichtbundel die bij De Harmonie verschijnt

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789463361514
paperback
Aantal pagina's 48
Prijs € 16,90
NUR 306
maart 2022

Genres Poëzie
Omslag Rob Westendorp


Recensies

'Het is een magische bundel, waarin een terugkijken op een leven in de bossen rond huize Vogelwater. Een memoreren van de honden Vosje en Peerke, van een vossenmoeder. Van al dat groeide, voorbij ging, in leven en liefde.'

Inge Meijer, Literair Nederland (04 mei 2022)