Niemand de deur uit!

Jeroen de Leijer , Marjolein Schalk

Waarom zou u dagen in een stinkende auto gaan zitten om op een vieze Camping Municipal te belanden? Blijf gewoon thuis en doe alsof u met vakantie bent.

Niemand de deur uit! helpt u op weg naar een geslaagde en ontspannen thuisblijfervaring, terwijl uw omgeving denkt dat u weg bent. Hou uzelf low budget bezig en steek uw vrienden de ogen uit met fictieve vakantieverhalen.

Bevat tips om uw eigen valuta te maken, hoe u tijdzones creëert in uw eigen huis, wat u moet doen om uzelf in Frankrijk te wanen zonder uw huis te verlaten en hoe u Azteekse tempels kunt bezoeken in uw eigen kelder. Geïllustreerd met tekeningen, strips en foto’s. Uiteraard met diverse spelletjes en verhalen tegen de onherroepelijke verveling.

 

Facebookpagina Niemand de deur uit!

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789076168647
  paperback
  Aantal pagina's 176
  Prijs € 17,50
  NUR 372
  mei 2013

  Genres Kunst, Kunst, Cartoons & Strips
  Omslag Studio DeLeijer


  Recensies

  '‘Wat een goed boek!’'

  De Stakantieman, ()

  '‘Eindelijk een boek waar je wat aan hebt als je thuisblijft.’'

  Dirk Dreutel, ANWB (Algemene Nederlandse Wegblijvers Bond) ()

  ''U kunt het zo gek niet bedenken of Jeroen en Marjolein hebben nog iets gekkers bedacht. (...) er is ook vermaak in te vinden voor een verregende zondagmiddag in mei (en we weten allemaal hoeveel er daar van kunnen zijn).''

  Jos van Waterschoot, Het Stripschap ()

  ''(...) bomvol komische plannen om de vakantie gewoon thuis te vieren. En met puzzels, hilarische verhaaltjes, kleurplaten, raadsels en gekkigheid.''

  Henri van der Steen, Brabants Dagblad ()

  ''Blut? Dan blijf je toch lekker thuis. (...) meer dan tweehonderd tips voor een onvergetelijke stakantie.''

  Anne-Martijn van der Kaaden, NRC next ()

  ''In dit boek vind je 212 tips om de zes vakantieweken in eigen huis beter te maken dan welke costa ook. (...) En natuurlijk ontbreekt de klassieker, de ouderwetse kleurplaat, ook niet.''

  De Boekenkrant ()