Op de camping

Gummbah

‘Weg met Gummbah’, ‘zelden zoiets onsmakelijks gezien’, ‘Gummbah is een platvloerse minkukel’, zo reageerden veel lezers van de Volkskrant afgelopen zomer. Het waren de campingcartoons van Gummbah die de gemoederen zo hoog deden oplopen. Hoog tijd dus voor een bundeling van de cartoons over de dagelijkse beslommeringen van de boer, het echtpaar en de andere campinggasten.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789061698104
  paperback
  Aantal pagina's 112
  Prijs € 14,90
  NUR 372
  december 1969

  Genres Cartoons, Kunst, Cartoons & Strips
  Omslag Pieter van Leeuwen


  Recensies

  ''De Volkskrant ontving vele ingezonden brieven over de grappen van Gummbah over het ranzige leven op de camping bij de boer. "Bah, wat een pulp en dat u dat op mijn Voorkant durft te drukken". Gelukkig zijn de stripjes ondanks alles gebundeld. De rest van de wereld vindt Op de camping namelijk briljant.''

  Spoor (01 maart 2007)