Proeven van moord

Elly de Waard

Na de ‘Franse’ bloemlezing De hemel van Toulouse is er een bundel met nieuw werk van Elly de Waard. In Proeven van moord worden door De Waard inhoudelijk nieuwe wegen ingeslagen. Naast gedichten over jeugdherinneringen, duinen en zee, bevat deze bundel vermoedelijk ook het allereerste gedicht over Koninklijke Olie en een gedicht over de moord op Theo van Gogh.

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789061697688
paperback
Aantal pagina's 64
Prijs € 16,90
NUR 306
december 1969

Genres Poëzie
Omslag Ar Nederhof


Recensies

''De politiek en sociaal geëngageerde gedichten die Elly de Waard heeft opgenomen in haar nieuwe, overwegend meesterlijke Proeven van moord liegen er niet om. Op bloedstollende wijze blikt De Waard terug op de tsumani van vorig jaar en op de moorden op Pim Fortuyn en Theo van Gogh. (...) De grootste verdienste van De Waard is evenwel dat zij ons een geslaagde en logische combinatie laat zien van maatschappelijke bewogenheid en pure poëzie. Dat is razend knap.''

De Stentor (10 november 2005)

''... typische De Waard-poëzie, breedsprakig en visueel. In haar beste gedichten komt ze goed los. Dan wordt ze lyrisch, zangerig, dan hebben woorden een onderhuidse samenhang.''

Noordhollands Dagblad (01 december 2005)