S1ngle Party

Peter de Wit , Hanco Kolk

Met thuiszitten krijg je als single nooit een relatie, dus zit er voor Fatima, Stella en Nienke niets anders op dan veel uit te gaan, te daten en te feesten. En het is een win-winsituatie: als je de ware vindt is het geweldig en als je hem niet vindt ben je toch lekker uit je dak gegaan. In S1ngle Party, het zevende deel in de S1ngle-serie, banen de drie dames zich weer opgewekt een weg door de relatiejungle.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789061698593
  paperback
  Aantal pagina's 96
  Prijs € 14,90
  NUR 360
  december 1969

  Genres Kunst, Cartoons & Strips, Strips
  Omslag Rudy Vrooman


  Recensies

  ''Hanco Kolk's renderingen van de personages dragen ook veel bij aan de humor, met simpel ogend lijnenwerk zet hij levendige personages neer, die van het papier af lijken te komen. Met alweer het zevende deel in de S1ngle serie, zettten Kolk en De Wit weer een fraai kijkje op het S1ngle leven neer, een aanrader voor de vaste lezers en voor nieuwkomers.''

  Boekreviews.nl (15 mei 2008)

  ''Als vanouds op niveau, met weeral prachtige tekeningen van Hanco Kolk. [...] met een bijzondere vermelding voor de erg mooie inkleuring.''

  Stripgids (01 juni 2008)