Sigmund vijfentwintigste sessie

Peter de Wit

Wanneer dokter Sigmund door Pavada Robotica wordt benaderd om het prototype van de allereerste therapierobot ever te testen, is hij niet verbaasd. Als bekendste psychiater van Nederland is het tenslotte niet meer dan vanzelfsprekend dat hem deze eer te beurt valt. Bang voor concurrentie is hij ook niet, een robot kan toch nooit een therapeut van vlees en bloed vervangen? Maar wat als deze robot een lerende computer is die alle psychologische kennis in zijn geheugen meedraagt en de behandelaar niet vervangt, maar overtreft…?
Verder wordt de deur van Sigmunds bloeiende praktijk zoals altijd platgelopen door zeurende zestigers, verveelde vijftigers, vastgelopen veertigers, dolende dertigers, twijfelende twintigers, tobbende tieners en meneer Baltus.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789076174747
  paperback
  Aantal pagina's 72
  Prijs € 12,50
  NUR 372
  september 2015

  Genres Kunst, Cartoons & Strips, Strips
  Omslag Rudy Vrooman


  Recensies

  'Ook blijft het allemaal even spitsvondig, diepgravend en supervermakelijk. [...] bij Sigmund blijf je nieuwsgierig naar elke volgende grap.'

  hetstripschap.nl (01 oktober 2015)

  'Peter de Wit weet na vijfentwintig albums nog steeds verrassend en vernieuwend uit de hoek te komen.'

  Stripinfo.be (01 oktober 2015)

  'Het blijft me verbazen dat Peter De Wit grappig uit de hoek kan blijven komen over hoe Sigmund toch maar weer een blauwtje oploopt in het café.'

  stripinfo.be (03 november 2015)