Sigmund weet wel raad met relaties

Peter de Wit

Liefde tussen twee mensen is het mooiste wat er is, zegt men. Als de vonk overslaat en je jezelf verliest in de ander. Twee zielen gloeiend aaneengesmeed. Maar na enige tijd ontwaak je in een relatie. De roze bril wordt afgezet en naast de vele kwaliteiten vallen je voor het eerst ook de minpunten van de ander op en dan is het moeilijk om het vuur brandend te houden. Weet dan dat dokter Sigmund dag en nacht voor je klaar staat, want hij heeft niemand.

Sigmund weet wel raad met relaties verschijnt als zevende deel in de succesvolle serie Sigmund weet wel raad met… Eerder gaf dokter Sigmund welgemeende doch controversiële adviezen over vrouwen, vakantie, managers, kinderen, feestdagen en mannen.

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789076168357
gebonden
Aantal pagina's 96
Prijs € 12,90
NUR 372
december 1969

Genres Kunst, Cartoons & Strips, Strips
Omslag Rudy Vrooman


Recensies

''Een van de amusantste bundelingen van krantenstrips van de laatste tijd, een opeenvolging van nu eens cynische, soms bespiegelende en dan weer bijna filosofische grappen.''

De Standaard (29 april 2012)