S1ngle Promo

Peter de Wit , Hanco Kolk

De populairste singles van Nederland staan elke dag in veertien kranten en bereiken een miljoenenpubliek. Maar Fatima, Stella en Nienke zijn ondanks hun bekendheid nog steeds op zoek naar De Ware. De drie dames zetten in S1ngle Promo, het achtste deel in de serie, alle zeilen bij om aan de man te komen. Gigantische billboards worden beplakt om de drie vriendinnen onder de aandacht van vrijgezelle mannen te brengen. Laat de prins op het witte paard maar komen!

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789061698982
  paperback
  Aantal pagina's 96
  Prijs € 14,90
  NUR 360
  december 1969

  Genres Kunst, Cartoons & Strips, Strips
  Omslag Rudy Vrooman


  Recensies

  ''De strip is uitgevoerd in kleur en dankzij de heerlijke stereotypes fijn herkenbaar. Leuk is ook het stripje op de achterzijde, waarin de getekende hoofdrolspeelsters de actrices die hun rol vertolken in de serie eens even onder de loep nemen.''

  lifestylelog.nl (08 april 2009)

  ''[...] de makers zijn talenvol genoeg om ook deze keer een meer dan geslaagd album af te leveren. Op naar het volgende album!''

  gayworld.be (04 mei 2009)