SOS S1ngle

Peter de Wit , Hanco Kolk

Dagelijks dompelen Fatima, Stella en Nienke zich onder in een zee van mannen in de hoop daarin ergens hun Ware Jacob te vinden. Maar steeds weer keren ze met lege handen terug naar hun S1ngle-strandje. Ze probeerden inmiddels van alles om een leuke kerel aan de haak te slaan: contactadvertenties, een S1ngle-party, een politieke partij oprichten… misschien wordt het tijd voor een SOS?

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789061699705
  paperback
  Aantal pagina's 96
  Prijs € 14,90
  NUR 360
  december 1969

  Genres Kunst, Cartoons & Strips, Strips
  Omslag Rudy Vrooman


  Recensies

  ''Deze strip over drie jonge vrouwen die er maar niet in slagen een vaste vriend aan de haak te slaan is één van de beste Nederlandstalige krantenstrips van de voorbije jaren. [...] De strip staat niet voor niets elke dag in veertien kranten in Nederland en Vlaanderen. [...] En van de zwierige lijn van Hanco Kolk (Hergé meets Picasso, of iets van die strekking) kunnen wij ook maar geen genoeg krijgen.''

  Stripgids (01 juni 2011)

  ''Met uitstekende dialogen en zwierig tekenwerk al jaren een van de beste Nederlandstalige krantenstrips.''

  De Standaard (08 juli 2011)