Zo lief ben je nou ook weer niet

Maaike Hartjes

Maaike Hartjes verovert Nederland met haar luchtige, autobiografische stripdagboeken. Haar poppetjes zijn niet groter dan een letter op het toetsenbord, maar ze zijn lief en ontroerend. Hoe persoonlijk de hartjes ook zijn, steeds is er een herkenbare ondertoon.
Hartjes tekent het dagelijks leven van een jonge dertiger, die samenwoont met Mark, niet piekert over trouwen en twijfelt over kinderen. Daarmee brengt ze het leven van vele vrouwen van haar generatie in beeld en wellicht zijn haar stripjes juist daarom zo charmant.

Zo lief ben je nou ook niet verschijnt op tijd voor Valentijnsdag

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Nee
ISBN 9789054921899
paperback
Aantal pagina's 96
Prijs € 9,95
NUR 370
april -000

Genres Kunst, Cartoons & Strips, Strips
Omslag Maaike Hartjes


Recensies

''Het is verbazingwekkend hoeveel gevoel Maaike ondanks deze extreem doorgedreven grafische soberheid in haar personages weet te leggen. Na een paar afleveringen van haar luchtige en toch diepgaande strips hebt je het gevoel dat je haar kent, voel je je persoonlijk betrokken en wil je weten hoe dit met zoveel naïef optimisme gezegende meisje van 35 verder door het leven zal huppelen. Zo goed als onnavolgbaar, deze nieuwe bundeling Hartjes van Maaike, en niet alleen voor vrouwen.''

Guido (08 maart 2007)