De aarde, de aarde

Elly de Waard

In haar nieuwe bundel De aarde, de aarde keert Elly de Waard terug naar een aarde ‘in het halogeen’: klimaatverandering, beursmanipulatie, overstromingen en zelfs de ondergang van onze beschaving komen aan bod, evenals de troost van bomen en, als vanouds, de perikelen van de liefde.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789076168692
  paperback
  Aantal pagina's 72
  Prijs € 16,90
  NUR 306
  januari 2013

  Genres Poëzie
  Omslag Rob Westendorp


  Recensies

  ''Ze weet de ervaring en verrukking tastbaar over te brengen en zodoende gewone woorden hier wel onder spanning te krijgen.''

  Johan Reijmerink, Meandermagazine.net ()

  ''Gedichten waarbij je je kunt voorstellen dat Elly de Waard ze opschreef, direct na een wandeling, zittend achter een raam in een van die hoge kamers van het prachtig gelegen Vogelwater.''

  Ellen IJzerman, LiterairNederland.nl ()