Burka Babes

Peter de Wit

Opeens waren ze er. Twee dames in burka doken op in Sigmund, de strip die dagelijks in de Volkskrant staat. En het duurde niet lang of ze hadden de kleine psychiater zelf uit zijn strip verdrongen. Deze op het eerste gezicht onheilspellende gedaanten ontpoppen zich tot ware Burka Babes, die ons met hun nuchtere kijk op de wereld steevast weten te verrassen.

Bestelformulier


Voornaam

Achternaam

Adres*

Postcode*

Plaats*

E-mail

Opmerkingen

Aantal exemplaren

Betaalwijze

Welkom bij De Harmonie Winkel

Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Andere boeken van deze auteur

 

Algemene info

Leverbaar Ja
ISBN 9789061698333
gebonden
Aantal pagina's 64
Prijs € 9,90
NUR 360
juni -000

Genres Kunst, Cartoons & Strips, Strips
Omslag Rudy Vrooman


Recensies

''Het geniale brein van stripmaker Peter de Wit met zijn enorme inlevingsvermogen biedt ons een niets verhullende inkijk in het alledaagse bestaan van de "Burka Babes". [...] Ze steken op een geniale manier de draak met hun eigen én de Nederlandse samenleving. Vooral vanwege de schitterende humor zeer aanbevolen.''

Nederlands Dagblad (27 augustus 2007)

' '

Brabant Strip (30 september 2007)