Burka Babes

Peter de Wit

Opeens waren ze er. Twee dames in burka doken op in Sigmund, de strip die dagelijks in de Volkskrant staat. En het duurde niet lang of ze hadden de kleine psychiater zelf uit zijn strip verdrongen. Deze op het eerste gezicht onheilspellende gedaanten ontpoppen zich tot ware Burka Babes, die ons met hun nuchtere kijk op de wereld steevast weten te verrassen.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789061698333
  gebonden
  Aantal pagina's 64
  Prijs € 14,90
  NUR 360
  augustus 2007

  Genres Kunst, Cartoons & Strips, Strips
  Omslag Rudy Vrooman


  Recensies

  ''Het geniale brein van stripmaker Peter de Wit met zijn enorme inlevingsvermogen biedt ons een niets verhullende inkijk in het alledaagse bestaan van de "Burka Babes". [...] Ze steken op een geniale manier de draak met hun eigen én de Nederlandse samenleving. Vooral vanwege de schitterende humor zeer aanbevolen.''

  Nederlands Dagblad (27 augustus 2007)

  ''

  Brabant Strip (30 september 2007)