De Sigmund Methode

Peter de Wit

De tijd dat je als arts iemand simpelweg gek kon verklaren ligt ver achter ons. Tegenwoordig is iedereen speciaal. De gekken eisen allemaal hun eigen etiketje, maar ook normale mensen willen niet meer normaal zijn. Wat moeten psychiaters en psychologen met deze ontwikkeling? Dokter Sigmund heeft hiervoor een diagnostische bijbel gecreëerd die collega’s wereldwijd een handvat geeft om hun patiënten te helpen: De Sigmund Methode. Een rijk geïllustreerd naslagwerk waarin alle geestelijke aandoeningen van anorexia tot het zappsyndroom behandeld worden.

www.sigmund.nl

De Sigmund Methode zal gelijktijdig verschijnen met de Amerikaanse publicatie van Diagnostic and Statistic Manual of Mental Disorders (DSM-5). Hoewel het verschijnen van DSM-5 een historische gebeurtenis zal zijn op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg, kan het niet vergeleken worden met de impact die De Sigmund Methode zal hebben op zowel patiënten als hulpverleners.

De Sigmund Methode is nu ook verkrijgbaar als e-Boek! Om deze digitale versie aan te schaffen, klikt u hier.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789076168708
  gebonden
  Aantal pagina's 160
  Prijs € 22,50
  NUR 372
  mei 2013

  Genres Kunst, Cartoons & Strips, Strips
  Omslag Rudy Vrooman


  Recensies

  ''Wie - patiënt of arts - dit onmisbare handboek uit het hoofd leert en toepast in zijn dagelijkse bestaan cq praktijk zal concluderen dat het leven een bittere pil is, maar dat geestelijk en geestig gelukkig dicht bij elkaar liggen.''

  Medisch Contact, (30 mei 2013)

  ''*****' 'Peter de Wit is in zijn teksten al even sterk als in zijn tekenwerk. (...) Een must voor iedereen die ooit overwogen heeft naar een psychiater te stappen.''

  HDC Media, Sonja de Jong (04 juni 2013)