De Schrikkelkalender 2024

Ronald Snijders , Fedor van Eldijk

Sinds 2016 is het vaste prik. Om de vier jaar verschijnt van Ronald Snijders & Fedor van Eldijk de grappigste scheurkalender die om de vier jaar verschijnt: De Schrikkelkalender. Ze zijn er vroeg bij met deze derde editie, die van 2024. Want waar andere scheurkalenders pas in het nieuwe jaar beginnen, scheurt u hier met kerst al het jaar in met een extra schrikkelmaand: prejanuari. De auteurs pakken vervolgens groots uit, met veel meer feestdagen en een nog gelukkiger Nieuw Jaar. Naast de gebruikelijke nonsens bevat deze kalender vijftig fonkelnieuwe Alfabetweterwoorden, nieuwsberichten, een bijzondere horoscoop voor mensen die daarin blijven geloven, de avonturen van Roetveegwim en géén kinderpagina.

Bestelformulier


  Voornaam

  Achternaam

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  E-mail

  Opmerkingen

  Aantal exemplaren

  Betaalwijze

  Welkom bij De Harmonie Winkel

  Alle leverbare titels zijn te bestellen door een druk op de knop Bestel.

  Betaling is mogelijk door het bedrag per bank over te schrijven. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben wordt uw bestelling verstuurd. Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

  Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de totale kosten. Boven de € 20,- rekenen wij geen verzendkosten.

  Retourneren van het artikel is mogelijk binnen 14 werkdagen na verzending. Retourzendingen worden geaccepteerd, mits het artikel onbeschadigd en deugdelijk verpakt is en de originele factuur is bijgevoegd.

  Verdere informatie vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

  Andere boeken van deze auteur

   

  Algemene info

  Leverbaar Ja
  ISBN 9789463361750
  kalender
  Aantal pagina's 365
  Prijs € 16,90
  NUR 014
  augustus 2023

  Genres Kunst, Cartoons & Strips
  Omslag Piet Schreuders


  Recensies